Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ε.Σ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Συνάδελφοι/ Συναδέλφησες,

Ο Σύλλογός μας, σας γνωστοποιεί τις προτάσεις που κατέθεσε στο Γενικό Γραμματέα του Ε.Ε.Σ κ. Αντώνιο Πετμεζά στις 25 Οκτωβρίου 2012:

(α) Αξιοποίηση ακινήτων του Ε.Ε.Σ και άμεση πώληση μερικών εξ αυτών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Σε όσα ελεύθερα ακίνητα έχουν πραγματοποιηθεί διαγωνισμοί και έχουν καταστεί άκαρποι, τα ακίνητα αυτά να ανατεθούν σε μεσιτικό γραφείο, που θα επιλέξει η Διοίκηση, προκείμενου να διευρυνθεί η επιλογή αγοραστών άνω της αντικειμενικής τους αξίας. Σημειωτέον, ότι η μεσιτική αμοιβή θα συμφωνηθεί και θα ανέρχεται μόνο στο ποσό της ελάχιστης νόμιμης προμήθειάς του, ήτοι που του αναλογεί με την πώληση του ακινήτου και αυτό διότι πλέον δεν χρειάζονται τα εν λόγω ακίνητα εκτίμηση.

(β) Δημιουργία ειδικού τμήματος που θα αναλάβει την ειδική έρευνα αγοράς, μελέτης και κατάθεσης εισηγήσεων στη Διοίκηση, για την αξιοποίηση των ακινήτων αυτών, στελεχωμένο αποκλειστικά από εργαζομένους του Ε.Ε.Σ

(γ) Δημιουργία Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, όπως το έθεσε και η Ομοσπονδία, που θα αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι του Ε.Ε.Σ, γιατί αφορά στην εικόνα του και στη δράση προς τα έξω. Μία εικόνα που έχει κλονιστεί και που πρέπει οπωσδήποτε να αντιστραφεί και να βγει προς τα έξω το πραγματικό έργο του Ε.Ε.Σ. Η πρότασή μας είναι να αναλάβουνε στην παρούσα φάση το ανωτέρω γραφείο εργαζόμενοι του Ε.Ε.Σ., που διαθέτουν τις γνώσεις και σπουδές στο αντικείμενο αυτό, με προσβάσεις στον Τύπο και σε άλλους φορείς, άλλά και άλλα πρόσωπα εκτός Ε.Ε.Σ, που θα συνδράμουν εθελοντικά στην προώθηση του εργου του.

Τέλος σας ανακοινώνουμε, ότι ενημερώσαμε τον Πρόεδρο του Κ.Δ.Σ Ε.Ε.Σ κ. Γεώργιο Χλαμπουτάκη και το Γ.Γ. κ. Αντώνιο Πετμεζά, ότι περιμένουμε μέσα στο μήνα Νοέμβριο, άμεση εξέλιξη σε ότι αφορά στο θέμα των δεδουλευμένων των εργαζομένων του Ε.Ε.Σ και χωρίς να υπάρχει περιθώριο άλλης καθυστέρησης.


Το Δ.Σ



ΣΗΜ:  Ο Σύλλογος μας ζητάει συγνώμη για την προηγούμενη προφανή κακοδιατύπωση του κειμένου και σας ευχαριστεί για την επισήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: