Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ε.Ε.Σ                             Αθήνα, 05-12-2012      
ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ 1- ΑΘΗΝΑ
2103634397- 6945823745                           


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύλλογός μας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση της 4ης Δεκεμβρίου 2012 αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία να προβεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις όλων των υπηρεσιών του ΕΕΣ σε όλη την Ελλάδα. Οι ανωτέρω κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν  εντός δύο (2) συνεχόμενων 48ώρων, στις 13-14 & 17-18 Δεκεμβρίου.

Η επί μακρόν αδράνεια και αδυναμία της Διοίκησης να ανταποκριθεί στο ρόλο της έχουν οδηγήσει τον Ε.Ε.Σ στα πρόθυρα της κατάρρευσης και τους εργαζόμενούς του σε πλήρη οικονομική και ηθική εξαθλίωση.

Στόχος μας δεν είναι να κλείσουμε τον ΕΕΣ. Άλλωστε, παρότι παραμένουμε απλήρωτοι για περίπου 7 μήνες, συνεχίζεται αδιαλείπτως η παροχή υπηρεσιών των εργαζομένων προς το συνάνθρωπό μας, όπως προστάζει το έργο του Ε.Ε.Σ εδώ και 135 χρόνια. 

Απαιτούμε από τη Διοίκηση την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων μας, την κατάθεση σχεδίου βιωσιμότητας, ώστε να βγει ο Ε.Ε.Σ από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε μέχρι τέλους προκειμένου να εξασφαλίσουμε το μέλλον το δικό μας, των οικογενειών μας και του Οργανισμού.

Ο Ε.Ε.Σ δεν είναι επιχείρηση, είναι μέλος του μεγαλύτερου ανθρωπιστικού οργανισμού παγκοσμίως! Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίζει με τις ζωές μας!



Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: