Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ε.Ε.Σ                             Αθήνα, 01-10-2014      
ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ 1- ΑΘΗΝΑ
2103634397- 6945823745                          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  24η Σεπτεμβρίου αποτελεί μαύρη σελίδα για την ιστορία του Ε.Ε.Σ.
Είναι η ημέρα που με τη διενέργεια του πλειστηριασμού του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν ο Ε.Ε.Σ απώλεσε ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του και της προσφοράς του στην ελληνική κοινωνία. Η ίδρυση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν ήταν για να εξυπηρετήσει κοινωφελείς σκοπούς. Παράλληλα, προβλεπόταν ανταπόδοση προς τον ΕΕΣ μέσα από τα πλεονάσματα του νοσοκομείου. 
Όσα δαπάνησε ο Ε.Ε.Σ για τη δημιουργία ενός κοινωφελούς ιδρύματος και του νοσοκομείου του χάθηκαν σε μία στιγμή και μαζί χάθηκαν και οι κοινωφελείς σκοποί της ίδρυσής του.
Οι ευθύνες είναι μεγάλες. Δυστυχώς, κανείς δεν τις αναλαμβάνει  με αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός της χώρας μας να οδηγείται σε πλήρη αδιέξοδο.
Δεν υπάρχουν ευθύνες στις αιρετές διοικήσεις του Ε.Ε.Σ οι οποίες διοίκησαν και το Ερρίκος Ντυνάν;
Δεν υπάρχουν ευθύνες στις προσωρινές διοικήσεις που διορίστηκαν με αποφάσεις των δικαστηρίων για να αναλάβουν προσωρινά τη διοίκηση του Ε.Ε.Σ και κατεπέκταση του Κ.Ι.Ε.Ν;
Καμία ενημέρωση. Καμία αντίδραση. Ούτε καν για την ονομασία Ερρίκος Ντυνάν που εκπλειστηριάστηκε.
Κανείς δεν προσπάθησε και δεν προσπαθεί ακόμη και τώρα να εξασφαλίσει  τη βιωσιμότητα του Ε.Ε.Σ και την συνέχιση του έργου του που τόσο ανάγκη έχει  η Ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς, καταδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι αξίες έχουν καταβαραθρωθεί και με τον τρόπο αυτό πλήττονται οι ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες που χρειάζονται την στήριξη του Ε.Ε.Σ και οι χιλιάδες εθελοντές  με την πίστη, την ερυθροσταυρική τους ιδεολογία και το όραμα τους να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας.

Το  Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια: