Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Αρ.Πρωτ: 04/ 25-2-2014
Προς Mέλη
Προσωρινής Διοίκησης ΕΕΣ

Αξιότιμα Μέλη,

Κατ’ αρχήν αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. Δεν  μπορούμε ωστόσο, να αγνοήσουμε και να μην θέσουμε υπόψη σας τα πραγματικά περιστατικά βάσει των οποίων, τόσο η Διεθνής Ομοσπονδία Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού/ Ερυθράς Ημισελήνου, όσο και το Υπουργείο Υγείας, έχουν δεσμευτεί για ένα βιώσιμο μέλλον του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των υπαλλήλων του και των εθελοντών του. Τονίζουμε ότι, από το Σεπτέμβριο του 2013 έχει ενεργοποιηθεί η Επιτροπή Συμμόρφωσης και Διαμεσολάβησης της Διεθνούς Ομοσπονδίας, η οποία δύναται να εκδώσει απόφαση αποβολής του ΕΕΣ από τους κόλπους του Διεθνούς Κινήματος ανά πάσα στιγμή. Θεωρούμε κρίσιμο λοιπόν το παρόν εξάμηνο, καθόσον κρίνεται το μέλλον του ΕΕΣ. Σημειώνεται, ότι για τα ανωτέρω πραγματικά περιστατικά έχουν ιδία γνώση αρκετά επαναδιορισθέντα μέλη του παρόντος προσωρινού διοικητικού συμβουλίου.

Υπ’ αυτό το πρίσμα των ανωτέρω και με 475 απλήρωτους εργαζόμενους επί σειρά μηνών και χωρίς πρόβλεψη εξόφλησης για το 2014, μπορείτε εμπράκτως να καταδείξετε το ερυθροσταυρικό σας πνεύμα, προκειμένου να διασωθεί εγκαίρως ο ΕΕΣ.

Εξάλλου σε επικείμενες τακτικές εκλογές του Σωματείου μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα του ‘’εκλέγεσθαι’’ και σαφέστατα μία τέτοια πράξη θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως τόσο από μέλη όσο και από υπαλλήλους του ΕΕΣ.

Συναισθανόμενοι, λοιπόν το κατεπείγον επίλυσης των προβλημάτων του Οργανισμού μας, σας απευθύνουμε την έκκληση μη αποδοχής του  διορισμού σας ως μέλη προσωρινής διοίκησης ΕΕΣ.

Το Δ.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια: