Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ.Α.

    
ΕΚΑ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Ταχ. Διεύθ.: Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, 104 33, Αθήνα Τηλ.: 210 88 36 918 ■
Web Site: www.eka.org.gr e-mail: eka.press@gmail.com


Αρ. Πρωτ.: 1329                                                               Αθήνα, 27/03/2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταγγέλλει την απόφαση της προσωρινής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως παράνομη. Καταδικάζει τις ενέργειές της να προχωρήσει σε προαγωγές ορισμένων εργαζομένων, υπερβαίνοντας τις εξουσίες που ορίζονται από την δικαστική απόφαση διορισμού της.
Δεν είναι δυνατόν οι εργαζόμενοι του Ε.Ε.Σ. να εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι, το ανθρωπιστικό τους έργο να έχει εξαφανιστεί και το μοναδικό μέλημα της προσωρινής διοίκησης να είναι οι προαγωγές εργαζομένων για την «εύρυθμη» λειτουργία του θυρωρείου, της γραμματείας και του τμήματος προμηθειών.
Ως γνωστόν στις προσωρινές διοικήσεις που ορίζονται με δικαστική απόφαση, επιτρέπεται να ενεργούν τις διαχειριστικές πράξεις με επείγοντα χαρακτήρα για τη λειτουργία του Ε.Ε.Σ., έως ότου εκλεγεί νέο Δ.Σ. από τη Γενική Συνέλευση. Όμως οι προαγωγές δεν έχουν επείγοντα χαρακτήρα και καθίστανται μόνιμες.
Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης της προσωρινής διοίκησης και την καταβολή των δεδουλευμένων στους απλήρωτους συναδέλφους εργαζομένους του Ε.Ε.Σ. και δηλώνουμε την έμπρακτη στήριξή μας σε κάθε μορφή αγώνα των συναδέλφων μας.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: