Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ;
(απόσπασμα από δημοσιευμένο άρθρο σε τοπική εφημερίδα του Ν.Ηρακλείου το οποίο υπογράφει ο κ. Φίλιππος Θεοδωρόπουλος)

«.......όλοι οι εργαζόμενοι του Ε.Ε.Σ φροντίζουν με αφοσίωση και συνέπεια να φτάνει έγκαιρα η βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται.
Σήμερα που η χώρα μας πλήττεται από την οικονομική κρίση, για όλα τα επαγγέλματα εκτός από το επάγγελμα του πολιτικού, οι 557 εργαζόμενοι του ΕΕΣ σε όλη την Ελλάδα, είναι απλήρωτοι από το Μάιο μέχρι και σήμερα. Το επίδομα αδείας τους καταβλήθηκε την 29/7/11 όπως με διαβεβαίωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Νίκος Πανταζόπουλος.
Κ. Πρωθυπουργέ, κ. Λοβέρδο, κ. Μαρτίνη, για αυτούς λεφτά υπάρχουν; Και αν δεν υπάρχουν πρέπει να τα βρείτε. Να κάνετε περικοπές από διάφορες σπατάλες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας καθημερινώς από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Να κόψετε από το μισθό Βουλευτών-Υπουργών. Τα ταξίδια τους να τα κάνουν με αεροπλάνο της γραμμής, όπως όλοι μας, να υπάρχουν λιγότεροι παρατρεχάμενοι μαζί τους, όχι σε σουίτες, όχι πάντα αστακομακαρονάδες, όχι όταν πληρώνει το κράτος να το ρίχνουν στη σπατάλη. Ας τρώνε ότι και στα σπίτια τους.
Μην στέλνετε οικονομική και φαρμακευτική βοήθεια σε άλλα κράτη, όταν το δικό μας είναι σε χειρότερα χάλια.
Νομίζω ότι οι εργαζόμενοι του Ε.Ε. Σταυρού χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και μεταχείριση, γιατί επιτελούν κοινωνικό έργο πολλών χρόνων στον συνάνθρωπο μας.
Για αυτό το Υπουργείο Υγείας και η Διοίκηση του ΕΕΣ πρέπει να σκύψουν μαζί, να δώσουν λύση στο πρόβλημα που προέκυψε και μάλιστα οριστική.»

«..........Με ανθρωπιστικά ιδανικά και αίσθημα ευθύνης οι εργαζόμενοι του ΕΕΣ ήταν παρόντες στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας μέχρι σήμερα.
Μπράβο τους, πληρώστε τους να συνεχίσουν.
Κύριε Μαρτίνη, Κύριε Πρόεδρε, διακοπές ίσως πήγατε, είχατε την οικονομική ευχέρεια. Γιατί στερείτε από τους εργαζόμενους το αυτονόητο, να αμειφθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και με αυτά τα λίγα να μπορέσουν και αυτοί να επιβιώσουν.
Μπείτε μπροστά μαζί με τους εργαζόμενους να διαμαρτυρηθείτε στο κράτος που από τα 12.500.000 εκατομμύρια ευρώ σας έδωσε τα μισά.»

Ευχαριστώ
Φίλιππος Θεοδωρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: