Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ





Οι εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 στα Κεντρικά του ΕΕΣ, Λυκαβηττού 1 και ώρα 14:15, μετά από πληροφόρηση που εδόθη στα μέλη του Συλλόγου των εργαζομένων από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αποφάσισαν τα εξής:

1.     Η Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. οφείλει να ασκήσει άμεσα κάθε δυνατή πίεση προς το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στο οποίο επιρρίπτεται η ευθύνη για τη μη τήρηση των σωστών διαδικασιών επανεγγραφής του οφειλόμενου στον Ε.Ε.Σ. ποσού και διαβίβασής του στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εκταμίευσής του.
2.     Θεωρούν ότι όλες οι έως τώρα ενέργειες του Συλλόγου εργαζομένων του ΕΕΣ για το ανωτέρω θέμα δεν υποστηρίχθηκαν από τη Διοίκηση του ΕΕΣ, η οποία παρέμεινε θεατής των εξελίξεων, γεγονός που επισημάνθηκε αρνητικά και στις σχετικές επαφές με το Υπουργείο Οικονομικών.
3.     Καλούν όλα τα μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Ε.Σ, να εκπληρώσουν στο μέγιστο βαθμό τα καθήκοντά τους όπως αυτά απορρέουν από το Καταστατικό του ΕΕΣ και την εντολή που έχουν λάβει από τη Γενική Συνέλευση.
4.     Καλούν τον Πρόεδρο του ΕΕΣ να εντείνει τις προσπάθειές του προκειμένου να βρεθούν οι λύσεις που αρμόζουν στον ΕΕΣ, στην Ιστορία του, στις Οικουμενικές Αξίες που υπηρετεί και στις υποχρεώσεις του απέναντι στο σύνολο των εργαζομένων, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα ταπεινώνονται ηθικά ζώντας σε οικονομική αβεβαιότητα, μην έχοντας καμία διαβεβαίωση για την επιβίωση του ΕΕΣ.






Οι Εργαζόμενοι
του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Δεν υπάρχουν σχόλια: