Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΥΛΗ 26/10/11 -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι εκπροσωπηθήκαμε στη Βουλή, είναι πράγματι μια δικαίωση μετά από 6 μήνες αγώνων στους δρόμους.
Λυπάμαιμόνο για τους συναδέλφους που "ελαφρα τη καρδία ", δεν συμμετείχαν ούτε μια μέρα στις κινητοποιήσεις και που ακόμα και μέχρι σήμερα δουλεύουν,(βλέπετε αυτοί είναι οι καλοί υπάλληλοι)και ακόμα χειρότερα προσπαθούν ακόμα και τώρα να διασπάσουν την ενότητα και τους αγώνες των υπολοίπων.
Λυπάμαι για τους συναδέλφους(Ο Θεός να τους κάνει)που στη διάρκεια των στάσεων εργασίας χτυπουσαν κάρτα στις 10 το πρωι και μετά πήγαιναν σπίτι τους.(μάλλον στηρίζονται σε πλάτες πολλών τετραγωνικών).
Λυπάμαι για τους συναδέλφους που στη διάρκεια της κατάληψης με το πρόσχημα ότι δεν συμφωνουν δεν πάτησαν ούτε μια φορά στα Κεντρικά, αλλά ούτε και στο χώρο εργασίας τους.(αυτό θα πει θράσος)
Ξεχνάνε όμως οι συνάδελφοι ότι μετά από τόσα χρόνια γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας! Και δυστυχώς για αυτούς, μέσα από την κρίση αυτή, έδειξαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα!!Σίγουρα δεν ξέρουν την Ενότητα, τον Ανθρωπισμό και την Αλληλεγγύη!! Μάλλον θα έπρεπε να δουλεύουν κάπου αλλού!!Αλλά.... κάποιοι από αυτους(το έχουν δηλώσει κιόλας) έρχονται στον Ερυθρό από χόμπυ!!!
Ευτυχώς υπάρχουν και τα φωτεινά παραδείγματα!!!

Συγχαίρω λοιπόν τους συναδέλφους, που ενώ ήταν λίγες μέρες πριν από τη σύνταξη τους συμμετείχαν δυναμικά και παρότρυναν καιτους υπόλοιπους!!

Ο Ερυθρός Σταυρός του Αύριο θα πρέπει να απαλλαχτεί από το παρελθόν και να κοιτάξει μπροστα!!
Τις ρίζες τις έχουμε για να βγάζουμε κλαδιά και όχι για να γυρίζουμε στο παρελθον( Κατερίνα Γώγου)

Καλή συνέχεια σε όλους μας και καλή δύναμη!!