Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 3/10/11

Οι εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μετά από 4 μήνες κινητοποιήσεων διεκδίκησης των δεδουλευμένων μας και αγώνων για την  κατάθεση σχεδίου βιωσιμότητας του Ε.Ε.Σ από τη Διοίκηση του,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:


1.     ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΑΣ.


2.      Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΕΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,  ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΕΣ.

3.      ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ.


4.     ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ.

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.

ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ!

ΔΡΑΣΤΕ  Η΄  ΦΥΓΕΤΕ!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ!!!

2 σχόλια:

Εθελοντής Σαμαρείτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είπε...

κυρίες κύριοι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ OYTE ΕΣΕΙΣ......... είναι οι χιλιάδες εθελοντές του, σκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα που χαρίζουν τον χρόνο τους χωρίς κανένα αντάλλαγμα για να προσφέρουν στον άνθρωπο όπου υπάρχει ανάγκη.
εσείς είστε υπάλληλοι που είχατε βολευτεί γιατί απλά είχατε γνωστό τον πρόεδρο του τοπικού τμήματος και οι περισσότεροι δε γνωρίζεται ούτε ποιος είναι ο Ερρίκος Ντινάν!!! ....και εκμεταλλευόμενοι αυτή την παγκόσμια ιδέα τοποθετήσατε πινακίδες στις εισόδους των τμημάτων λέγοντας ότι ο Ερυθρός Σταυρός Απεργεί!!!!!!
Μήπως είναι ώρα να αλλάξει και σ' αυτό κάτι;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.