Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!ΤΥΧΑΙΟ;

http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=40987&cid=2


Σχόλια χρηστών

  • Καχύποπτος |  13/10/2011 11:37
    Κάτι δεν μου πάει καλά με το συγκεκριμένο δημοσίευμα καθώς είναι γνωστό ότι στον χώρο της υγείας υπάρχει πάντα προσωπικό ασφαλείας. Εαν δεν είχε οριστεί προσωπικό ασφαλείας, τότε αποτελεί αυτεπάγγελτο ποινικό αδίκημα. Όμως μάλλον "μυρίζει" δημοσιογραφική "κιτρινίλα".


    Tzeni Mpotsi
    Χθες, 11:10
    Αρχικά θα συμφωνήσω με το σχόλειο του/της Λινυς βαν Πελτ. Άσχετες πληροφορίες του τύπου '' είναι η μητέρα του "Ρομπέν των δασών'' και πρώην αντιδημάρχου και μπλα μπλα μπλα '' δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Αν ήταν κανένας μετανάστης θα το γράφατε το γενεολογικό του δέντρο??? Σημείο 2: Σαίνια δημοσιογράφοι, βαρύγδουπες λέξεις του τύπου ''αιμόφυρτη'', και ''εσκισε'' το πόδι της δεν περιγράφουν την είδηση απλά την ξεχυλώνουν για να γίνει πιο πιασάρικη. Σημείο 3: Κάντε και καμιά έρευνα πριν γράψετε. Αυτή είναι η δουλειά σας. Εάν την ώρα που έχει απεργία ο Σταθμός δεν παρεβρίσκεται κανένας γιατρός οι νοσηλεύτριες όχι μόνο ράμματα δεν μπορούν να κάνουν αλλά ούτε γάζα να σου ακουμπήσουν πάνω σου δεν επιτρέπεται. Τα συμπεράσματα δικά σας....! 
     
     
    Linus Van Pelt
    Χθες, 09:38
    Ξέρω ότι θα πέσουν πολλά dislike... Αλλά πρέπει στο συγκεκριμένο άρθρο να αναγράφετε το γενεαλογικό της δέντρο και η δουλειά τους γιού της??? Μήπως, είναι στο πλαίσιο της λογικής του 'μέσου', του 'ρουσφετιού' του 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ' που μας ταλανίζει τόσο πολύ? Για όποιους έχουν διάθεση να καταλάβουν...
    Η εν λόγο κυρία ενοείται ότι έχει τη συμπάθειά μου και περαστικά της!



    ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: