Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ο Σύλλογός μας έχει γίνει αποδέκτης καταγγελιών από εργαζόμενους των περιφερειακών τμημάτων του ΕΕΣ σχετικά με τη προσπάθεια που καταβάλλεται από ορισμένους Προέδρους και μέλη των Δ.Σ να μπλοκάρουν τις στάσεις εργασίας τους και συνολικά τον αγώνα τους για την επιβίωση και το μέλλον τους.

Εκφοβισμοί, απειλές και προσπάθειες εξαναγκασμού των εργαζομένων για να σταματήσουν τον αγώνα τους, είναι φαινόμενα που καταδικάζει ο Σύλλογός μας και το σύνολο των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα.

Ο αγώνας μας γίνεται όχι μόνο για τη καταβολή των δεδουλευμένων μας αλλά και για τη βιωσιμότητα και το μέλλον του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κάτι που θα έπρεπε να απασχολεί και να θέτει προ των ευθυνών τους τη Κεντρική Διοίκηση του ΕΕΣ αλλά και τα τοπικά Διοικητικά Συμβούλια στην υπόλοιπη Ελλάδα και όχι να σαμποτάρουν με διάφορους τρόπους τον αγώνα αυτό.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην 48ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για τη Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτώβρη 2011.

Οι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται κανονικά καθημερινά με στάσεις εργασίας 8:00-11:00 π.μ και 11:00-14:30 συγκεντρώσεις εργαζομένων.

Σας ενημερώνουμε ότι απαιτείται η παρουσία ενός ατόμου ανά Περιφερειακό Τμήμα και όχι ανά υπηρεσία, ως προσωπικό ασφαλείας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με τα νομικά θέματα θα υπάρξει προφορική ενημέρωση.

Επισκεφτείτε το blog του Συλλόγου μας: (ergazomenoierythroystayrou.blogspot.com) για περισσότερες πληροφορίες.

ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: