Όταν τολμάς χάνεις λίγο το βήμα σου
Όταν δεν τολμάς χάνεις τον εαυτό σου..

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Ε.Σ ΠΡΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ε.Ε.Σ

Αγαπητοί Εθελοντές

Ο Σύλλογος των εργαζομένων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σας καλεί να συμμετέχετε σε κοινό αγώνα, για τη βιωσιμότητα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τη διατήρηση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων και των εθελοντών του, που αποτελεί την προμετωπίδα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των Αρχών του Ανθρωπισμού στην πατρίδα μας.

Εσείς οι Εθελοντές, σαν αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας του Ε.Ε.Σ που υπηρετούν και στηρίζουν τα ιδεώδη του, πρέπει να προβληματιστείτε έντονα για την κατάσταση που επικρατεί στον Οργανισμό μας και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στην Ιδέα του Εθελοντισμού και τον κίνδυνο να πληγεί ανεπανόρθωτα η εικόνα του στην ελληνική κοινωνία.

 Σας απευθύνουμε δραματική έκκληση να σταθείτε με ιδιαίτερη ευαισθησία τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, όσο και στα γενικότερα, που οφείλονται σε διοικητικές ή άλλες παραλείψεις.

 Να εντείνουμε όλοι μαζί τις προσπάθειές μας, για να βρεθούν οι  λύσεις που αρμόζουν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην  ιστορία του, στις ανθρωπιστικές αξίες που υπηρετεί και στις σοβαρές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, που μαστίζεται από πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση.

 Ζητούμε τη δυναμική σας συμμετοχή στην πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς τη Βουλή,
τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 ,εκφράζοντας την κοινή μας βούληση για αδιάλειπτη και συνεχή παρουσία του Ε.Ε.Σ στην ελληνική κοινωνία  και απαιτώντας ταυτόχρονα, την παρέμβαση όλων των πολιτικών δυνάμεων για την οριστική αντιμετώπιση της κρίσης στον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό οργανισμό της χώρας μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/10/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 ΠΜ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ 1 ΑΘΗΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: